Алперен Дуймаз и Фунда Ерийт отново ще си партнират

Алперен Дуймаз
и Фунда Ерийт ще си партнират за втори път! Преди година - през първата половина на 2021-а, двамата се снимаха с главни роли в драмата "Последно лято" (Son Yaz). Този път те биват събрани отново на една снимачна площадка, но на игрален филм.

29-годишният Алперен ("Горчива любов", "Приказка за Бодрум" и "Ирония на съдбата") и 37-годишната Фунда ("Справедливостта на Кара") са сключили договори с продуцентска компания Ay Yapım да участват в новата ѝ дългометражна лента с работно заглавие "Пепел" (Kül). Тя ще се излъчва ексклузивно на интернет-платформата за развлекателно съдържание, ползвана в цял свят - Netflix. Сценарист на интернет-филма ще бъде Ерди Ъшък, а режисьор - Ердем Тепегьоз. В "Пепел" Дуймаз ще се превъплъти в образа на дърводелеца Метин Али, а Ерийт - в съпругата на книгоиздател Гьокче.

Напомняме, че последната изява на Алперен Дуймаз бе в интернет-сериала на beIN Connect "Ако мъжът обича" (Erkek Severse) от тази година, а тази на Фунда Ерийт - в театралната постановка "Крокодилски огън" (Timsah Ateşi)

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.