Еркан Петеккая, Назал Кесал и Ахмет Мюмтаз Тайлян в нов интернет-сериал

Турската национална телевизия TRT1 подготвя нова дигитална платформа за развлекателно съдържание, която да се конкурира както с местните Exxen, BluTV и beIN Connect, така и с международните Netflix и Disney Plus. Известен е още един сериал, който ще присъства в каталога на TRT Dijital.

"Преди да умра" (Ölmeden Önce) е заглавието на новия интернет-сериал, който ще се излъчва на дигиталната платформа под шапката на TRT1. Актьорският му състав още отсега привлича голямо внимание с имена като Еркан Петеккая, Назан Кесал, Ахмет Мюмтаз Тайлян, Неджип Мемили и Уур Юджел. Зад реализацията на "Преди да умра" ще застане продуцентска компания Gold Film. Сериалът ще се състои от 8 епизода, всеки от който с продължителност от по 45 минути. Снимките му ще започнат на 20 юни.

Освен "Преди да умра", към момента TRT Dijital подготвя за излъчване още два оригинални интернет-сериала - "Мевляна" (Mevlana) и "Акиф" (Akif), които ще бъдат на историческа тематика и ще представят събития от живота на две големи исторически фигури - съответно Мевляна Джеляледдин-и Руми и Мехмет Акиф Аксой. TRT Dijital ще стартира през следващата 2023-а година

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.