Четин Текиндор се завръща на екран

Един от най-уважаваните и достолепни турски актьори ветерани прави голямото си завръщане на екран през предстоящата есен! Четин Текиндор предстои да се присъедини към каста на един от новите сериали, чието начало е насрочено за началото на телевизионен сезон 2022-2023 г. в Турция. Кой е той?

76-годишният Четин е подписал договор с продуцентска компания OGM Pictures да участва в новия ѝ сериал "От Антеп" (Antepli), който ще се завърти в турския телевизионен ефир тази есен по StarTV. В него Текиндор ще си партнира с младите си колеги Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир, за чието участие в проекта по-рано информирахме. В "От Антеп" актьорът ветеран ще се превъплъти в образа на Халис ага.


Четин Текиндор, напомняме, е известен в България с ролите си в "Истанбулска приказка", "Гордата Аси", "Момичето, което обичах", "Справедливостта на Кара" и "Вътрешен човек". Последната му изява на малкия екран в Турция бе преди четири години в провалилия се исторически сериал "Мехмед, завоевателя" (Mehmet Bir Cihan Fatihi)

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.