Нови попълнения в каста на "Огънят в нас"

Нови силни попълнения в каста на "Огънят в нас" (İçimizdeki Ateş)! Към екипа на новия летен сериал, чийто старт се очаква през юни месец и който ще бъде оглавяван от младите звезди Атакан Хошгьорен и Ипек Филиз Язъджъ, се присъединяват един актьор и две актриси. Кои са те?

Договори за участия в "Огънят в нас" с продуцентската компания, стояща зад реализацията на сериала - Fabrika Yapım, са подписали Бурак Севинч, Джерен Бендерлиоулу и Гизем Аръкан. Снимките на новия младежки летен сериал се очаква да започнат по-късно през месец май. "İçimizdeki Ateş" ще се излъчва в ефира на ATV.

36-годишният Бурак Севинч е познат в Турция от "Обещание" (Söz), "Петно" (Leke) и "Червена стая" (Kırmızı Oda). 38-годишната Джерен Бендерлиоулу сме гледали в България в "Женско царство" и "Ангели пазители", като последната ѝ изява бе в "Мафията не може да управлява света" (Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz). 28-годишната Гизем Аръкан пък в момента гледаме у нас в новия сериал "Откраднати мечти" (Yaralı Kuşlar) всеки делничен ден от 17.00 часа по НоваТВ.

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.