Ограбиха Еркан Петеккая на фестивала в Кан

Ограбиха Еркан Петеккая на филмовия фестивал в Кан
! Световноизвестният турски актьор от сериалите "Памуковата принцеса" (Beyaz Gelincik), "Любов назаем" (Sonbahar), "Времето лети" (Öyle Bir Geçer Zaman Ki), "Дила" (Dila Hanım) и "Твоят мой живот" (Paramparça) стана жертва на нагла кражба на най-неочакваното място и в най-неочаквания момент.

51-годишният Еркан, присъстващ на 75-я фестивал във френския град Кан като участващ в наградения игрален филм "Въпреки всичко" (Her Şeye Rağmen), за малко да се прости със смартфона си. На излизане от ресторант в Кан и вървейки към такси наблизо, актьорът е разговарял по телефона си. Изневиделица младо момче е грабнало мобилното устройство от ръката на Еркан и е побягнало. Въпреки напредналата си възраст, Петеккая успял да догони крадеца след почти 300-метров спринт и дори да го предаде след това на пристигнала на място полиция.

"Не знаех, че мога да тичам толкова бързо. Успях да хвана крадеца, въпреки че беше много по-млад от мен. Казах му, че ако има нужда от пари, ще му дам, само да ми върне телефона. Подадох му 50 евро. Не ги прие, извадих още една банкнота от 50 евро от себе си. Взе парите, но отказа да ми даде телефона. Е, ядосах се и му ударих един в корема. Превиваше се от болка, но го хванах и заведох на най-близко намиращите се полицаи", разказа за неприятната случка Еркан Петеккая. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.