Всичко за новия сериал "Усмихни се на съдбата си"

"Усмихни се на съдбата си" (Gülümse Kaderine)
е заглавието на един от последните нови сериали, започващи в Турция, за телевизионен сезон 2021-2022 г. Той ще направи премиерата си на 27 април и ще се излъчва всяка сряда вечер след 20.00 часа в ефира на турската FOX. Всичко, което трябва да знаете за него, намирате в настоящия материал.

Avşar Film е продуцентската компания, заставаща зад реализацията на "Усмихни се на съдбата си". На режисьорския стол на сериала застава Айтач Чичек, а на този на сценариста - Бурджу Йовер.

В актьорския състав на "Gülümse Kaderine" са: Бахар Шахин ("Моят живот" и "Безмилостен град"), Суде Зюлял Гюлер, Мине Тугай ("Времето лети", "Кварталът на богатите", "Твоят мой живот", "Ягодова любов" и "Безмилостен град"), Доан Байрактар ("Вятърничав"), Еркан Мерич ("Назови ме по име"), Бурак Серген ("Черна любов"), Аху Сунгур ("Пътят на Емир", "Другите отчаяни съпруги" и "Моят живот"), Ялчън Хафъзоулу ("Любов под наем"), Аслъ Сюмен, Юлкю Хилял Чифтчи, Назан Дипер, Аслъ Самат, Гамзе Демирбилек ("Песента на живота" и "Безмилостен град"), Севинч Кумаш, Суна Селен, Айсима Зейнеп Еришир, Алина Акчай и други.

Еда (Бахар Шахин) и Ярен (Суде Зюлял Гюлер) са две момичета сираци, израснали заедно в сиропиталище и станали си по-близки и от сестри. Но докато Ярен успява да постъпи в медицинския факултет и да следва висше образование, Еда не завършва дори гимназия и смята, че за да успее, не ѝ е необходимо да учи. Двете близки момичета вече са пълнолетни и е време да поемат живота си в свои ръце, но парти, на което отиват една нощ, завършва трагично и преобръща съдбите им. Докато Ярен решава да се разрови в горчивите тайни от миналото си, Еда си е наумила да обръща всяка спохождаща я криза във възможност, смятайки, че животът, лишил я от родители и щастливо детство до момента, ѝ е длъжен

ВИЖТЕ ПЪРВИТЕ ТРЕЙЛЪРИ И СНИМКИ ОТ СЕРИАЛА ПО-ДОЛУ!












Няма коментари:

Предоставено от Blogger.