Сонгюл Йоден и Берк Джанкат в "Ататюрк"

Две от най-големите звезди на турското кино влизат в каста на новия интернет-сериал, който ще пресъздаде събития от живота на най-големия турски национален герой Мустафа Кемал Ататюрк! Кои са те и с какви роли ще ги гледаме?

Както информирахме по-рано, в образа на самия Ататюрк ще се превъплъти актьорът Арас Булут Ийнемли ("Времето лети", "Великолепният век" и "Вътрешен човек"), като ще му партнира холивудската звезда Ема Уотсън от "Хари Потър". Договори за участия в "Atatürk" наскоро са подписали още не по-малко популярните Сонгюл Йоден ("Перла" и "Другите отчаяни съпруги") и Берк Джанкат ("Кварталът на богатите", "Градско момиче" и "Великолепният век: Кьосем"). 

43-годишната Сонгюл, снимаща се в момента в телевизионната драма "Синът ми" (Oğlum), ще се превъплъти в образа на майката на Ататюрк - Зюбейде ханъм. 37-годишният Берк, когото пък за последно гледахме в заглавието от 2018-а "Див вятър" (Bir Deli Rüzgar), ще вдъхне живот на председателя на турското народно събрание Али Фуат Джебесой. Напомняме, че "Ататюрк" ще се излъчва на новата дигитална платформа за развлекателно съдържание Disney Plus, която стартира на 14-ти юни. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.