Севинч Ербулак в нов летен сериал

Запълва се актьорският състав на новия летен сериал "По-красива от теб" (Senden Daha Güzel)! Към каста на романтичната комедия, чийто старт предстои това лято в ефира на турската FOX, се присъединяват две от най-харесваните турски актриси. Кои са те?

Договори за участия в "По-красива от теб" с продуцентската компания, заставаща зад реализацията на сериала - Gold Film, са подписали Севинч Ербулак и Ебру Джюндюбейоулу. 46-годишната Севинч, позната на българските зрители от "Стая 309" (№: 309) и "Свободен дух" (Erkenci Kuş), и 47-годишната Ебру, която пък в момента гледаме у нас в "Домът, в който си роден, е твоята съдба" (Doğduğun Ev Kaderindir), ще се превъплътят в образите на майките на главните герои в "Senden Daha Güzel". Както информирахме по-рано, новият летен сериал ще бъде оглавен от Джемре Байсел и Бурак Челик.


Напомняме, че последната професионална изява на Севинч Ербулак бе в "Червена стая" (Kırmızı Oda) през 2020 г., а тази на Ебру Джюндюбейоулу - в "Домът, в който си роден, е твоята съдба" през 2021 г.

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.