Неслихан Атагюл и Кадир Доулу отново ще си партнират в сериал

Една от най-харесваните и известни турски светски двойки отново ще бъде събрана на една снимачна площадка! Неслихан Атагюл и Кадир Доулу, които се срещнаха и влюбиха един в друг преди почти 10 години - през 2013-а, на сета на драмата "Двете лица на Истанбул" (Fatih Harbiye), ще си партнират за втори път.

Преди няколко дни 39-годишният Кадир бе забелязан от журналисти на излизане от заведение в истанбулския квартал Етилер. Пред тях той заяви, че със съпругата му Неслихан ще застанат отново един до друг пред камера в новия сериал "На ръба на нощта" (Gecenin Ucunda). По-рано пък стана известно, че продуцентската компания на Доулу - Alim Yapım, ще работи по реализацията на проекта съвместно с TMC Film. Както информирахме, "На ръба на нощта" ще стартира на есен по турската StarTV.


"От дълго време се опитват да ни съберат отново на една снимачна площадка и да играем двойка. Но едва сега попаднахме на проект, който да допадне и на двама ни и да ни накара да приемем", сподели Кадир Доулу отново предстоящото си повторно партниране със съпругата си Неслихан Атагюл. Напомняме, че неговата последна изява бе в летния сериал от 2021-а "Рецепта за любов" (Aşkın Tarifi), a нейната - в "Дъщерята на посланика" (Sefirin Kızı). 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.