Синем Юнсал и Халит Йозгюр Саръ в нов летен сериал

Създателите на най-гледания летен сериал за 2021 г. "Любов, логика, отмъщение" (Aşk Mantık İntikam) се готвят отново да щурмуват турския телевизионен ефир това лято. Кои актьори ще изиграят главните роли в новия летен сериал на продуцентската компания No. 9 Yapım?

Макар все още заглавето му да не е известно, договори за участие в новия летен сериал са подписали Синем Юнсал и Халит Йозгюр Саръ. Той ще се излъчва в ефира на турската FOX и ще бъде писан от сценариста Шахин Алтуу. В него 28-годишната Синем ще се превъплъти в образа на Наз, а 28-годишният Халит - в този на Памир.

Синем Юнсал е позната в България с ролите си в "Черно-бяла любов", "Дъщеря ми" и "Доктор чудо". Последната ѝ изява на малък екран в Турция бе в провалилата се драма от есента на 2021 г. "Непременно някой ден" (Elbet Bir Gün). В момента играе в театралната постановка "Светли домове" (Aydınlıkevler). Халит Йозгюр Саръ пък доби широка популярност както в родината си, така и по света с участието си в първия сезон на семейната драма "Братята ми" (Kardeşlerim)

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.