Всичко за новия сериал "Доброта"

Последният нов сериал в Турция за телевизионен сезон 2021-2022 г. нови заглавието "Доброта" (İyilik). Той ще направи премиерата си на 29 април и ще се излъчва всяка петъчна вечер след 20.00 часа в prime-time-a на турската FOX. Всички детайли около него намирате в следващите редове.

Продуцентската компания, заставаща зад реализацията на "Доброта", е Med Yapım. Режисурата на сериала е поверена на Мурат Йозтюрк, а сценарият - Мелис Дживелек. Той ще бъде адаптиран по корейската драма "Къщата на кралицата" (The Queen's House). 

Главните роли в "İyilik" ще изпълняват Хатидже Шендил ("Черни планини", "Дила" и "Част от мен"), Исмаил Демирджи ("Великолепният век: Кьосем" и "Ирония на съдбата") и Сера Кутлубей ("Семейни тайни", "Безмилостен град" и "Вятърничав"). Кастът се допълва от Перихан Саваш

На пръв поглед Неслихан (Хатидже Шендил) притежава всичко, за което една жена може да мечтае - красив, любящ и успешен съпруг, две деца, голям дом, пълен гардероб... Но тъкмо когато най-много е повярвала в този всъщност илюзорен свой свят, тя ще научи, че мъжът ѝ (Исмаил Демирджи) ѝ изневерява. При това с най-близката ѝ приятелка - Дамла (Сера Кутлубей). Обратът в живота на Неслихан ще я свали на земята и ще я принуди да претегли наново доброто и злото. За да се изправи на крака и да събере сили да се бори за семейството си.

ВИЖТЕ ПЪРВИТЕ ТРЕЙЛЪРИ И СНИМКИ ОТ СЕРИАЛА ПО-ДОЛУ!









Няма коментари:

Предоставено от Blogger.