Бурак Дениз и Дениз Ъшън са заедно

Още една нова светска двойка в Турция! Двама от най-нашумелите турски артисти през последните няколко години - Бурак Дениз и Дениз Ъшън, изживяват любовен романс, като наскоро бяха спипани от папараци в крачка


31-годишният Бурак ("Кварталът на богатите", "Любовта не разбира от думи" и "Нашата история") и 29-годишната Дениз преди няколко дни бяха забелязани от репортери на излизане от заведение в Истанбул. Въпреки дегизировката им с очила и шапка, те бяха разпознати от журналистите, които не пропуснаха да им зададат въпроси за отношенията помежду им. На тях Бурак Дениз отговори, че в живота му в момента няма място за нищо друго, освен работа. Отношението на Дениз Ъшън към него, след като двамата се качиха в такси, обаче говореше за съвсем друго. Актрисата облегна главата си на рамото на актьора, демонстрирайки интимност с него. 


Напомняме, че последната изява на Бурак Дениз на телевизионния екран в Турция бе в "Човекът от Варосия" (Maraşlı). Тази година той се снима в два интернет-сериала - "Невежите ангели" (The Ignorat Angels) на Disney Plus и "Шахмеран" (Şahmeran) на Netflix. Дениз Ъшън пък доби широка популярност благодарение на ролята си в "Дъщерята на посланика" (Sefirin Kızı)

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.