Ханде Ерчел и Каан Йълдъръм са заедно

април 19, 2022
Нова светска двойка в Турция! Двама от най-популярните млади турски артисти - Ханде Ерчел и Каан Йълдъръм, изживяват любовен романс. Двамата бяха хванати в крачка не къде да е, а по време на първата си обща ваканция в чужбина...


28-годишната Ханде ("Слънчеви момичета", "Любовта не разбира от думи" и "Черната перла") и 35-годишният Каан ("Тайни") бяха забелязани от свои британски фенове в английската столица Лондон преди няколко дни, демонстрирайки повече от приятелски отношения. След връщането си от екскурзията Ерчел и Йълдъръм пък бяха спипани заедно на родна почва на излизане от нощно заведение в истанбулския квартал Емирган. Въпреки снимковите доказателства за отношенията помежду им, двамата все още не обявяват официално връзката си.


Напомняме, че последната връзка на Ханде Ерчел бе с екранния ѝ партньор в последния и най-успешен сериал с нейно участие "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı) - Керем Бюрсин. Развелият се с Езги Еюбоулу Каан Йълдъръм пък допреди година имаше романс с певицата Хадисе. Любопитно е, че Ханде и Каан се познават повече от три години, тъй като през 2019-а участваха заедно в криминалната драма "Халка" (Halka)

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.