Ердем Кайнарджа и Гюлпер Йоздемир в нов летен сериал

Един по един продължават да бъдат обявявани новите летни сериали в Турция. Последният за момента носи заглавието "Приказка за розата" (Gül Masalı) и ще се излъчва през предстоящите летни месеци в ефира на турската ATV, по която ще се въртят още "Огънят в нас" (İçimizdeki Ateş) с Атакан Хошгьорен и Ипек Филиз Язъджъ и "Време за обичане" (Sevmek Zamanı) с Илхан Шен и Дениз Ъшън. 

Главните роли в "Приказка за розата" ще изпълняват двама от най-харесваните млади артирси в южната ни съседка - Ердем Кайнарджа и Гюлпер Йоздемир. Те са подписали договори за участия в новия летен сериал с продуцентската компания, която ще застане зад заснемането му - Pastel Film. "Gül Masalı" ще се снима в турския град Ъспарта, като ще бъде режисиран от Садуллах Шентюрк и написан от Айбарс Бора и Дилек Айдоуду.

30-годишният Ердем Кайнарджа е известен с ролите си в "Сърцебиене" (Kalp Atışı), "Опасно изкушение" (Yasak Elma) и "Островна приказка" (Ada Masalı), като последната му изява бе в провала от есента на 2021-а "Докато криехме мама" (Annemizi Saklarken). 31-годишната Гюлпер Йоздемир пък познават в Турция от "Пленница" (Tutsak), "Любовта на ангелите" (Meleklerin Aşkı) и "Разказвай, Черно море" (Sen Anlat Karadeniz), като за последно се снима в "Кипър към победата" (Kıbrıs Zafere Doğru). 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.