Три млади звезди в новия летен сериал "Прашна яка"

FOX
се готви да щурмува телевизионния ефир в Турция това лято с цели четири нови серила! Към "Безупречен наемател" (Kusursuz Kiracı) с Дилян Чичек Дениз и Серкай Тютюнджю, "Скрито покрито" (Gizli Saklı) със Синем Юнсал и Халит Йозгюр Саръ и "По-красива от теб" (Senden Daha Güzel) с Джемре Байсел и Бурак Челик се добавя още едно ново лятно заглавие - "Прашна яка" (Tozlu Yaka).

Зад реализацията на новия сериал, който ще бъде в жанр "младежка драма", застава продуцентската компания NTC Medya. Да изиграят главните роли в "Прашна яка", са се съгласили три от най-големите млади надежди на турското кино - Нилсу Берфин Акта, Бурак Дакак и Чаала Шимшек. Режисьор на "Tozlu Yaka" ще бъде Семих Бааджъ

24-годишната Нилсу Берфин Акташ доби широка популярност с участието си в "Северна звезда" (Kuzey Yıldızı), като последната ѝ изява бе в провала от есента на 2021-а "Моят живот" (Benim Hayatım). 23-годишният Бурак Дакак е познат в южната ни съседка от "Гюлпери" (Gülperi) и "Пропаст" (Çukur). А 20-годишната Чаала Шимшек сме гледали в България в "Намери ме" (Elif). 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.