Керем Бюрсин бе гост на Антонио Бандерас

Керем Бюрсин
е сред турските актьори с най-голяма реализация в чужбина. Любимецът на милиони зрителки по света, познат от сериалите "В очакване на слънцето" (Güneşi Beklerken), "Въпрос на чест" (Şeref Meselesi) и "Сърцето на града" (Bu Şehir Arkandan Gelecek), наскоро гостува на самия Антонио Бандерас.


34-годишният Керем, чиято последна изява на телевизионния екран в южната ни съседка бе в романтичната комедия от лятото на 2020 г. "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı), бе поканен лично от Антонио Бандерас на организирано от него парти. 61-годишният световноизвестен испански артист е забелязал таланта на Бюрсин именно благодарение на последната му роля на Серкан в излъчващия се под интернационалното заглавие "Любовта е във въздуха" (Love is in the Air) турски сериал. 


Общите кадри
на Керем Бюрсин и Антонио Бандерас, споделени от двамата в профилите им в социалните мрежи, събраха извънредно голям интерес. На връщане от Испания в родната си Турция Керем заяви, че с испанския му колега са обсъждали работата по евентуален техен съвместен проект в бъдеще, с което изненада приятно феновете си. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.