"Песента на живота" (Hayat Şarkısı) с премиера в България

Нов турски сериал с премиера в българския телевизионен ефир! "Песента на живота" (Hayat Şarkısı) се завърта у нас на 19 март, като ще се излъчва всяка съботна и неделна вечер между 18:00 и 20:00 часа с по два епизода по Диема Фемили

"Песента на живота" стартира в Турция на 9 февруари 2016 г., позиционирайки се всяка вторник вечер в prime-time-a на тамошния KanalD. Първият му сезон се състои от 21 оригинални двучасови серии, а вторият - от 36. Общият брой серии е 57, които в интернационален вариант възлизат на 186 (всяка с продължителност от 45 минути). В актьорския състав са Бурджу Бириджик ("Черна птица"), Биркан Сокуллу ("Малки тайни" и "С Русия в сърцето"), Ахмет Мюмтаз Тайлян ("Вярна на себе си", "Любов назаем" и "Градско момиче"), Таянч Айайдън ("Готова на всичко" и "Завръщане"), Еджем Йозкая ("Ифет"), Серай Гьозлер ("Брак с чужденец", "Любов назаем", "Не пускай ръката ми" и "Домът, в който си роден, е твоята съдба"), Олгун Токер ("Справедливостта на Кара"), Пелин Йозтекин, Алмила Бааръачък, Филиз Ахмет ("Великолепният век"), Дениз Хамзаоулу, Айдан Таш и други. 

Байрам (Ахмет Мюмтаз Тайлян) и Салих (Ахмет Сарачоулу) са двама приятели от детството, споделящи един и същ роден край, но различни съдби. Докато Байрам напуска селото си и става влиятелен бизнесмен в големия Истанбул, Салих остава в родния си дом. Двамата обаче си дават обещание взаимно - че някой ден, когато станат бащи, ще оженят децата си. Годините минават и е време дадената дума да бъде спазена - Байрам решава да ожени сина си Керим (Биркан Сокуллу) за по-голямата дъщеря на Салих - Мелек (Еджем Йозкая). По-малката дъщеря - Хюлия (Бурджу Бириджик), обаче още от малка се зарича, че когато порасне, ще се омъжи за Керим. Водена от болната си амбиция да се отърве от родното си село, мечтаещата за охолен живот и красив съпруг Хюлия прибягва до неморални методи, за да си разчисти пътя към Керим от самата си сестра Мелек. Хюлия успява да стигне до брачното венчило, но с цената да бъде изоставена на него, а впоследствие да се сблъска с тъмното минало на съпруга си Керим, водещ паралелен живот в Германия. С какво съдбата ще изненада Хюлия и ще успее ли любовта да си проправи път в тази история за болна амбиции, пари и тайни от миналото? 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.