Кенан Имирзалъоулу в нов интернет-сериал

Поредна турска звезда от световна величина в редиците на Disney Plus! Кенан Имирзалъоулу ще оглавява нов сериал, подготвян за излъчване на дигиталната платформа за развлекателно съдържание, която ще стартира в Турция това лято.

47-годишният Кенан се е споразумял да изиграе главната мъжка роля в нов интернет-сериал с работно заглавие "Сиво" (Gri). Той ще бъде продуциран от компания OGM Pictures, застанала през последните години зад реализациите на хитове като "Блокът на невинните" (Masumlar Apartmanı), "Червена стая" (Kırmızı Oda), "Момичето на прозореца" (Camdaki Kız) и "Домът, в който си роден, е твоята съдба" (Doğduğun Ev Kaderindir). Сценарист на "Сиво" ще бъде Бану Киремитчи Бозкурт, а режисьори - братята Ямур и Дурул Тайлян. В новия си проект Кенан Имирзалъоулу ще вдъхне живот на персонаж, носещ същото като неговото име.


Напомняме, че до момента Кенан Имирзалъоулу се изявява като водещ на телевизионната игра "Стани богат" (Kim Milyoner Olmak İster?). За последно като актьор се снима в интернет-криминалето "Алеф" (Alef) от 2020 г. На малък екран пък го гледахме за последно преди четири години - през 2018-а, в провала "Мехмед, завоевателя" (Mehmed Bir Cihan Fatihi). 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.