Йозге Яъз и Гьокберк Демирджи се разделиха

Неочакван обрат в отношенията между Йозге Яъз и Гьокберк Демирджи! Една от най-известните светски двойки в Турция сложи край на връзката си, шокирайки милионите си фенове по света. 

Конкретният сигнал за раздялата им дойде от социалните мрежи. Преди няколко дни 23-годишната Йозге изтри от профила си в Instagram всичките си общи снимки с 32-годишния Гьокберк. Последва и ответна реакция от негова страна по същия начин. По-рано пък Яъз бе забелязана от журналисти в голям търговски център в Истанбул, като на въпросите им относно предстоящата ѝ сватба с Демирджи тя отговори, че за момента двамата не обмислят да се женят. Въпреки че още от миналата година са сгодени и планираха сватбата им да се състои през предстоящото лято

Напомняме, че любовта между Йозге Яъз и Гьокберк Демирджи се роди на снимачната площадка на сериала "Обещание" (Yemin), в чиито първи два сезона двамата си партнираха. В момента той продължава да се снима в него, макар и сменяйки трета екранна партньорка, докато тя се изявява в драмата "Баща" (Baba). Феновете им все още се надяват двамата отново да се съберат... Но дали?

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.