Всичко за новия сериал "Детето е майчина тайна"

"Детето е майчина тайна" (Annenin Sırrıdır Çocuk)
е заглавието на поредния нов сериал, започващ в Турция. Той ще направи премиерата си на 6 април и ще се излъчва всяка сряда вечер след 20.00 часа в ефира на турската TV8. Подробното му представяне намирате в настоящия материал.

NTC Medya е продуцентската компания, заставаща зад реализацията на "Детето е майчина тайна". Продуценти са Фатих Аксой и Мехмет Ийт Алп. На режисьорския стол застава Мюге Уурлар, а на тези на сценаристите - Макбуле Косиф и Гюлсев Карагьоз

Главните роли в "Annenin Sırrıdır Çocuk" са поверени на Ирем Хелваджъоулу ("Слънчеви момичета" и "Стая 309") и Енгин Йозтюрк ("Пепел от рози", "Великолепният век", "Висше общество" и "Домът, в който си роден, е твоята съдба"). Актьорският състав се допълва още от Олгун Токер ("Справедливостта на Кара" и "Песента на живота"), Селин Йенинджи, Ахмет Варлъ ("Времето лети", "Великолепният век: Кьосем", "Черна птица" и "Домът, в който си роден, е твоята съдба"), Саджиде Ташанер ("Пепел от рози", "Справедливостта на Кара" и "С Русия в сърцето ми"), Демет Гюл ("Любовта не разбира от думи" и "Опасни улици"), Селим Ердоан ("Опасни улици", "Ифет", "Вътрешен човек" и "Мерием"), Биргюл Улусой ("Цената на живота", "Огледален свят" и "Моят живот"), Мине Кълъч ("Момичето с червения шал" и "Научи ме да обичам") и други.
'
В основата на сюжетното развитие две бъдещи майки - Мерием (Селин Йенинджи) и Дефне (Ирем Хелваджъоулу), и техните необикновени истории, които ще се преплетат по още по-необичаен начин, за да представят най-голямата мистерия на живота - майчинството. 

ВИЖТЕ ПЪРВИТЕ ТРЕЙЛЪРИ И СНИМКИ ОТ СЕРИАЛА ПО-ДОЛУ!











Няма коментари:

Предоставено от Blogger.