Серкан Чайоулу се отказва от участието си в "Първият Гьоктюрк"

Серкан Чайоулу се отказва от участието си в "Първият Гьоктюрк" (İlk Göktürk)
! Един от най-известните турски актьори, добил популярност благодарение на ролята си в романтичната комедия "Сезонът на черешите" (Kiraz Mevsimi), няма да вземе участие в историческия игрален филм с Айтач Шашмаз.

34-годишният Серкан е разтрогнал договорните си отношения с продуцента, заставащ зад реализацията на кино-лентата - Алпер Чаалар. Причина за отказа на Чайоулу да се снима в "Първият Гьоктюрк" е продължителността на снимките на филма от 6 месеца, която ще съвпадне с предстоящата му сватба това лято. През октомври 2021 г. Серкан Чайоулу предложи брак на Йозге Гюрел, с която е заедно вече шест години. Двамата планират да сключат брак през юни или юли тази година. 


В "Първият Гьоктюрк" Серкан Чайоулу трябваше да си партнира с Айтач Шашмаз, чийто екранен брат трябваше да изиграе. Той обаче няма намерение повече да отлага сватбата си с Йозге Гюрел, още повече след като през по-голямата част от последната една година двамата бяха разделени заради участието на Серкан в историческата драма "Кипър към победата" (Kıbrıs Zafere Doğru)

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.