Пелин Карахан с ново кулинарно предаване

Пелин Карахан
ще изненада многобройните си фенове със свое ново кулинарно предаване! Актрисата, добила международна популярност с ролите си в хитовите сериали "Мечтатели" (Kavak Yelleri) и "Великолепният век" (Muhteşem Yüzyıl), ще води готви от телевизионните екрани в Турция през предстоящия месец Рамазан.

37-годишната Пелин се е договорила с турската StarTV да води ново кулинарно предаване в предстоящия празничен за целия ислямски свят месец Рамазан. Тази година той съвпада с началото и края на месец април, продължавайки от 1-ви до 30-ти. В новия телевизионен формат, като чиято водеща ще се изявява, Карахан ще представя интересни рецепти, подходящи за традиционните вечери и закуски по време на Рамазана - ифтар и сахур, като освен това ще кани и специални гости в кухнята, с които ще готви заедно, а след това и дегустира приготвените ястия.


Напомняме, че това не е първото кулинарно предаване на Пелин Карахан. Преди няколко години тя имаше своя готварска рубрика в ефира на друга телевизия - ShowTV. Последната ѝ актьорска изява бе в историческата драма "Кипър към победата" (Kıbrıs Zafere Doğru)

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.