Йозге Гюрел и Серкан Чайоулу подготвят сватбата си

Една от най-харесваните светски двойки в Турция се готви за сватба! Йозге Гюрел и Серкан Чайоулу, срещнали и влюбили се един в друг преди осем години - през 2014-а, на снимачната площадка на летния сериал "Сезонът на черешите" (Kiraz Mevsimi), ще се венчаят това лято.


35-годишната Йозге и 34-годишният Серкан присъстваха на гала-вечерта, организирана по повод премиерата на новия интернет-сериал на Netflix "Полунощ в Пера Палас" (Pera Palas'ta Gece Yarısı). Пред присъствалите на събитието журналисти двамата заявиха, че са в трескава подготовка около предстоящата си сватба, като планират нещо много различно, за което тепърва ще дадат информация. Гюрел и Чайоулу коментираха и колко трудно е преминала раздялата помежду им през последните няколко месеца, наложила се поради изявата на Серкан в сериала "Кипър към победата" (Kıbrıs Zafere Doğru).

Освен от "Сезонът на черешите", напомняме, Йозге Гюрел е известна още от "Кварталът на богатите" (Medcezir), "Горчиво и сладко" (Dolunay) и "Мистър грешен" (Bay Yanlış), а Серкан Чайоулу - от "Север-Юг" (Kuzey Güney), "Халка" (Halka) и "Нов живот" (Yeni Hayat). 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.