Бегюм Биргьорен се развежда

Бегюм Биргьорен с несгоди и в личен план!
Актрисата, бележеща провал след провал в професионален аспект, изпитва сериозни сътресения и в брачния си живот. Дотолкова, че взе решение да се разведе.


39-годишната Бегюм, позната на българските зрители с ролята си в "Цената на живота" (Ömre Bedel), слага край на брака си с Мехмет Джемил. Биргьорен се венча за управителя на образователен курс през октомври 2020 г., но ето, че връзката им се е изчерпала само след година и половина. А щастливите им фотоси от сватбата останаха в миналото... Двамата ще се разведат по взаимно съгласие, като съдебното изслушване по делото им е насрочено за близките дни. 


Уви, неуспехът съпътства Бегюм Биргьорен не само в личен план... Последните три сериала с участието на актрисата претърпяха пълен провал и бяха свалени от екран само няколко седмици след началата си - това са "Налягане" (Vurgun) от пролетта на 2019-а, "Приказка за далечния град" (Uzak Şehrin Masalı) от есента на 2021-а и за последно "До последния ми дъх" (Son Nefesime Kadar) от пролетта на тази година. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.