Всичко за новия сериал "Нарича се любов"

Днес, 13 март, в Турция стартира поредният нов сериал. "Нарича се любов" (Adı Sevgi) ще се излъчва всяка неделна вечер след 20.00 часа в prime-time-a на турската ATV. Всичко, което трябва да знаете за него, намирате в настоящия материал. 

Зад реализацията на "Нарича се любов" застава продуцентска компания Koliba Film. На режисьорския стол застава Садуллах Джелен. Работата по сценария е поверена на Филиз Алпгезмен и Мурат Джан Тура

Актьорският състав на "Adı Sevgi" включва популярни имена като Юнус Емре Йълдъръмер ("Двете лица на Истанбул"), Гизем Гюнеш, Нихан Бююкаач ("Великолепният век" и "Искрите на отмъщението"), Мехтап Байри ("Мелодията на сърцето" и "Малки жени"), Мерт Доан ("Ирония на съдбата"), Ася Касап, Фатих Ал, Асена Кескинджи, Ханде Каптан, Серпил Гюл, Илкер Сами Кълъч, Есат Полат Гюлер, Кюршат Демир, Едже Короулу, Дженк Хакан Кьоксал, Съла Коркмаз, Арзу Гюлер, Бора Къркъм, Озан Гючлю, Берфу Йонгьорен и други.

В основата на сюжетното развитие в новия сериал застава млада учителка на име Елиф (Гизем Гюнеш), отдадена и влюбена в професията си. С нежна сила тя ще покаже както на учениците си, така и на семействата им и на цялото село, в което преподава, че промяната към по-добро е възможна. При това - с любов. 

ВИЖТЕ ПЪРВИТЕ СНИМКИ И ТРЕЙЛЪРИ КЪМ СЕРИАЛА ПО-ДОЛУ!















Няма коментари:

Предоставено от Blogger.