Всичко за новия сериал "Синът ми" (Oğlum)

В сряда, 9 февруари, премиерата си ще направи поредният нов сериал в Турция - "Синът ми" (Oğlum). Той ще се излъчва всяка сряда вечер след 20.00 часа в prime-time-а на турската ShowTV. Всичко, което трябва да знаете за него, намирате в настоящия материал.

Продуцентската компания доайен Ay Yapım застава зад реализацията на "Синът ми". На режисьорския стол на сериала застава Гьокчен Уста, а на тези на сценаристите - Хюрер Ебеоулу и Севги Йълмаз.

В актьорския състав на "Oğlum" фигурират едни от най-известните турски актьори и актриси - Джанан Ергюдер ("Златната клетка", "1001 нощ" и "Войната на розите"), Сонгюл Йоден ("Перла" и "Другите отчаяни съпруги"), Феяз Думан ("Една жена" и "Бараж"), Тимур Аджар, Серхат Теоман ("Север-Юг", "Майка" и "Дъщеря ми"), Кубилай Ака, Нихал Ялчън ("Завинаги"), Тууче Ачъкгьоз, Метехан Парълтъ, Емир Каан Йозкан, Али Сечкинер Алъджъ и други.

Мелике (Нихал Ялчън) и Иляс (Тимур Аджар) отглеждат сина си Каан заедно в крайбрежното градче Шиле. Радваща се, че е получила първата си заплата, един следобед Мелике се забавя да вземе сина си от училище, разсейвайки се от витрините на главната улица. Малчуганът, чакащ майка си да го вземе в училищния двор, вижда таралеж и започва да върви след него. Така Каан се озовава в местния парк, където и е Ефе - друго момче, син на Зейнеп (Сонгюл Йоден) и Туурул (Феяз Думан), което е дистанцирано и няма приятели - прекарва цялото си време в играене на компютърни игри. По-големият Ефе забелязва, че Каан се е загубил и решава заедно да отидат в местното полицейско управление. Но докато търсят изчезналите си деца, родителите им ще получат новина за трагично събитие, което ще преобърне целия им живот из основи. 

ВИЖТЕ ПЪРВИТЕ ТРЕЙЛЪРИ И СНИМКИ ОТ СЕРИАЛА ПО-ДОЛУ!






















Няма коментари:

Предоставено от Blogger.