Буура Гюлсой ще партнира на Демет Йоздемир в новия ѝ интернет-сериал

Керем Бюрсин няма да партнира на Демет Йоздемир
в новия интернет-сериал "Между мен и света" (Dünya ile Benim Aramda), както информирахме миналата седмица. Турският актьор, добил световна популярност с ролите си във "В очакване на слънцето" (Güneşi Beklerken), "Сърцето на града" (Bu Şehir Arkandan Gelecek) и "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı), се е отказал от участието си в продукцията.


На мястото на 34-годишния Керем ще застане 39-годишният Буура Гюлсой. Именно върху него са се спрели на първо четене продуцентите на "Между мен и света", но под натиска на дигиталната платформа, на която ще се излъчва сериалът - Disney Plus, впоследствие са се договорили с Керем Бюрсин. Съгласието на Керем да се снима в "Dünya ile Benim Aramda", в който по сценарий трябваше да снима интимни сцени с Демет Йоздемир, стана причина за раздялата му с Ханде Ерчел, поради която и впоследствие е отказал ролята.

Буура Гюлсой е известен в България с ролите си в "Незабравима" (Unutulmaz), "Пепел от рози" (Fatmagül'ün Suçu Ne?), "Любов от втори опит" (Aşk Yeniden) и "Дъщеря ми" (Kızım). Последната му професионална изява бе от есента на 2021 г. в провалилия се сериал "Гост" (Misafir)

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.