Всичко за новия сериал "До последния ми дъх"

Още един нов сериал прави премиерата си в Турция тази седмица! "До последния ми дъх" (Son Nefesime Kadar) e заглавието на драмата, която започва на 23 февруари и ще се излъчва всяка сряда вечер след 20.00 часа в prime-time-a на турската FOX. Всички подробности около нея научавате в настоящия материал.

Pastel Film е продуцентската компания, която ще реализира "До последния ми дъх". Продуценти са Ефе и Яшар Ирвюл. Режисьор е Дениз Дикилиташ, а сценарист - Хатидже Мерием. Сериалът ще бъде адаптиран по британската полицейска драма "Щастлива долина" (Happy Valley) от 2014 г.

Главните роли в "Son Nefesime Kadar" са поверени на Нургюл Йешилчай ("Имението с лозите", "Ангелският остров", "Вярна на себе си", "Любов и наказание", "Твоят мой живот" и "Великолепният век: Кьосем") и Емре Кънай ("Семеен сарай" и "Слънчеви момичета"). Актьорският състав се допълва от Ертан Сабан ("Долината на вълците"), Рожда Демирер ("Ангели пазители" и "Ирония на съдбата"), Бегюм Биргьорен ("Цената на живота"), Емре Бей, Ипек Филиз Язъджъ ("Семейни тайни" и "Не пускай ръката ми"), Баран Бьолюкбашъ, Бюлент Алкъш ("Ифет" и "Момичето, което обичах"), Ахмет Сарачоулу ("Любов извън закона" и "Листопад"), Айсун Метинер ("Всяка твоя сълза" и "Вятърничав"), Йелиз Аккая, Тюркю Су Демирел, Елиф Джерен Балъкчъ и други.

В основата на сюжетното развитие в сериала стои мъж с трагична история, обвиняващ се за смъртта на дъщеря си. След като излиза от затвора, той се нанася да живее в малко крайбрежно село. Спокойствие обаче няма да намери, а животът му ще бъде преобърнат за втори път от жена, работеща като полицейски комисар в селото.

ВИЖТЕ ПЪРВИТЕ ТРЕЙЛЪРИ И СНИМКИ ОТ СЕРИАЛА ПО-ДОЛУ!













Няма коментари:

Предоставено от Blogger.