Демет Йоздемир се омъжва

Демет Йоздемир получи предложение за брак
! Турската актриса, добила международна слава благодарение на участията си в сериалите "Ягодова любов" (Çilek Kokusu), "Стая 309" (№: 309), "Свободен дух" (Erkenci Kuş) и "Домът, в който си роден, е твоята съдба" (Doğduğun Ev Kaderindir), ще се омъжи за Оузхан Коч.

29-годишната Демет, чийто интернет-игрален филм "Любовни тактики" (Aşk Taktikleri) направи международната си премиера на платформата Netflix наскоро, е получила предложение за брак от възлюбения си Оузхан Коч на Деня на влюбените, 14 февруари. 36-годишният музикант е поискал ръката ѝ под съпровода на песента му "Далеч от света" (Dünyadan Uzak), организирайки романтична вечеря. Актрисата му е дала заветното "да"

Демет Йоздемир и Оузхан Коч се бяха разделили за кратко преди известно време. Причина да сложат временно точка на връзката си бе заболяването на майката на актрисата - Айшен Шенер, за която тя трябваше да се погрижи. Двамата обаче са дали втори шанс на взаимоотношенията си, при това какъв само - увенчал се с предложение за брак! 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.