Кубилай Ака и Аслъ Бекироулу са заедно

Нова звездна двойка
се роди в Турция! Две от най-харесваните и популярни млади имена в турската филмова и сериална индустрия - Кубилай Ака и Аслъ Бекироулу, изживяват любовен романс.


26-годишният Кубилай и 26-годишната Аслъ преди няколко дни бяха заснети от папараци за първи път заедно, хванати ръка за ръка на излизане от заведение в Истанбул. Двамата не пожелаха да коментират разкритата си публично връзка. Реакция от страна на досегашния партньор на Бекироулу - Чааръ Телкъвъран, не закъсня и той изтри всичките си общи снимки с нея от акаунта си в социалната мрежа Instagram. А само допреди седмица младата актриса заяви, че всичко помежду им е наред.


Запознати издават, че любовта между Кубилай Ака ("Ти си моята родина" и "Пропаст") и Аслъ Бекироулу ("Моята сладка лъжа") е пламнала по време на снимките на телевизионното шоу "Коя е тази маска?" (Maske Kimsin Sen) - турската адаптация на "Маскирания певец", в което двамата участваха доскоро. Напомняме, че в момента Кубилай Ака се снима в новия сериал "Синът ми" (Oğlum). 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.