Нов сериал с Мехмет Гюнсюр счупи рейтингите в Италия

Джан Яман далеч не е единственият турски актьор, натрупал голяма популярност в Италия. Не по-малко известен и харесван на Ботуша е и колегата му Мехмет Гюнсюр. А нов италиански сериал с негово участие привлече по-голям интерес дори от футболния мач "Интер Милан-Рим". 


С внушително висок рейтинг от 22.4% премиерата си в ефира на италианския канал Rai-1 направи новият сериал "Леа". Този дял се равнява на приблизително 5 милиона телевизионни зрители, проследили първия епизод от драмата, в която Мехмет Гюнсюр се превъплъщава в образа на музиканта с турски корени Артуро Миневра. Любопитно е, че в същия сериал участие взима и най-малката дъщеря на турския актьор - Клои, въплъщава се като Мартина. Мехмет Гюнсюр има общо три деца от съпругата си Катерина Моньо, за която е женен от 2006 г.

46-годишният Мехмет Гюнсюр е известен в България с ролите си в турските сериали "Памуковата принцеса" (Beyaz Gelincik), "Великолепният век" (Muhteşem Yüzyıl) и "Божествено" (Fi). Последната му изява на родна земя бе в интернет-сериала "Дар" (Atiye) през изминалата 2021 г. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.