Гьокче Бахадър се омъжва

Гьокче Бахадър се омъжва за втори път!
Турската актриса, добила международна популярност с ролите си в драмите "Листопад" (Yaprak Dökümü) и "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler), предстои да мине под брачното венчило отново. С кого ще сключи брак още този месец?


40-годишната Гьокче, снимаща се в момента в излъчващия се всеки вторник в Турция сериал "Всичко за брака" (Evlilik Hakkında Her Şey), е казала "да" на отправеното ѝ предложение за брак от Емир Ерсой. 44-годишният музикант и Бахадър са се запознали и влюбили един в друг по време на записите на музикалния албум на актрисата от 2021 г. "Всичко ли е твое?" (Hepsi Senin Mi). Двамата оповестиха връзката си през октомври м. г.


Сватбата на Гьокче Бахадър и Емир Ерсой ще се проведе на 25 февруари в турския летен курорт Чешме. Церемонията ще се проведе в тесен семеен и приятелски кръг - поканените гости са 50. Медения си месец двамата ще прекарат в Алачатъ. 


Напомняме, че това няма е първият брак на Гьокче Бахадър. През 2011 г. актрисата, привлякла вниманието върху себе си с актьорския си талант и в интернет-сериала "Клуб" (Kulüp), се омъжи за Али Сунал, с когото след това се разведе през 2012 г.

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.