Всичко за новия сериал "Баща"

"Баща" (Baba)
е заглавието на поредния нов сериал, започващ в Турция. Той ще направи премиерата си на 15 февруари и ще се излъчва всяка вторник вечер след 20.00 часа в prime-time-а на турската ShowTV. Всичко, което трябва да знаете за него, намирате в следващите редове.

Ay Yapım е продуцентската компания, подписваща се под реализацията на "Баща". Режисьор ще бъде Чааръ Байрак, а сценаристи - Гьокхан Хорзум и Екин Аталар. Сериалът ще върви под мотото "Една анадолска история" (Bir Anadolu Hikayesi)

Главните роли в "Baba" са поверени на Толга Саръташ ("Великолепният век" и "Слънчеви момичета") и Халюк Билгинер ("Езел"). Актьорският състав се допълва от Берил Позам, Айда Аксел ("Огнено сърце" и "Вятърничав"), Йозге Яъз ("Обещание"), Хакан Курташ ("Момичето, което обичах", "Изкушение", "Горчиво и сладко", "Ирония на съдбата" и "Доктор чудо"), Бихтер Динчел ("Мелодията на сърцето", "Научи ме да обичам" и "Доктор чудо"), Танер Румели ("Любов на инат"), Дениз Хамзаоулу ("Справедливостта на Кара"), Зейнеп Тууче Баят ("Огнено сърце" и "Ягодова любов"), Йозге Йозаджар ("Мерием"), Бегюм Аккая, Дамласу Икизоулу, Октай Чубук, Джем Услу и други.

В основата на сюжетното развитие в сериала стои семейство Саруханлъ, водещо скромен и почтен живот в малко анадолско село, в който е живяло семейството досега, променяйки живота на членовете му из основи. 

 ВИЖТЕ ПЪРВИТЕ ТРЕЙЛЪРИ И СНИМКИ ОТ СЕРИАЛА ПО-ДОЛУ!













Няма коментари:

Предоставено от Blogger.