Всичко за новия сериал "Самотен вълк" (Yalnız Kurt)

Преди два дни - на 28 януари, в Турция премиерата си направи новият сериал "Самотен вълк" (Yalnız Kurt). Той ще се излъчва всяка петъчна вечер след 20.00 часа в prime-time-a на турската ATV. Всичко, което трябва да знаете за него, намирате в следващите редове.

Зад реализацията на "Самотен вълк" стои един от доайените в турската филмова и телевизионна индустрия - Осман Сънав, известен с работата си по хитове като "Долината на вълците" (Kurtlar Vadisi), "До последен дъх" (Acı Hayat), "Любов на инат" (İnadına Aşk) и "Разказвай, Черно море" (Sen Anlat Karadeniz), и компанията му Sinegraf. Режисьор е Чаатай Тосун, а сценаристи са Мурат Коджа и Алпер Ерзе.

В актьорския състав на "Yalnız Kurt" влизат Хасан Денизяран ("Намери ме"), Джихан Юнал ("Великолепният век: Кьосем"), Дамла Джолбай ("Черни пари и любов" и "Вътрешен човек"), Мурат Хан ("Цената на живота" и "Опасна красота"), Кюршат Алнъачък ("Тайни", "Кварталът на богатите" и "Черна любов"), Полат Билгин ("Пламъкът на сърцето" и "Всяка твоя сълза"), Хилми Йозчелик, Гьоктан Октай Гьозтепе, Дениз Евин ("Прости ми"), Сарухан Хюнел ("Изгубени години" и "Черна роза"), Гьокхан Сойлу, Япрак Медине, Сабахаттин Якут, Алмина Гюнайдън и други.

Криминалната драма се съсредоточава върху продължаващата векове наред тайна война срещу един от невидимите врагове, пуснал пипалата си из целия свят - Голият, и неговите ретроградни проявления в Турция посредством империалистични, анархични и терористични организации и свързаните с тях ключови политически и социални събития. Алтай (Хасан Денизяран) е една от хилядите косвени жертви на движението, губейки родителите си още докато е дете - те са убити. Порастването му преминава на улицата, а единственият начин да се прехранва и да оцелява, Алтай намира в незаконни боеве със залагания, в които участва. Лишеният от съдбата мъж един ден научава истината за смъртта на майка си и баща си и причинителите ѝ, давайки дума от тук нататък да се бори с тях до последния си дъх, за да спаси други млади и невинни хора като него от бича, наречен тероризъм. Така пътят му се пресича с този на дългогодишния член на разузнавателните служби по борба с тероризма Давут Бахадър (Джихан Юнал). На какво са способни двама мъже - един, таящ болката от загубата на родителите си, и друг с дългогодишен опит в разузнаването, в името на една обща кауза?

ВИЖТЕ ПЪРВИТЕ ТРЕЙЛЪРИ И СНИМКИ ОТ СЕРИАЛА ПО-ДОЛУ!












Няма коментари:

Предоставено от Blogger.