Плеяда от звезди ще участва в проекти на Disney Plus

Disney Plus
е новата международна дигитална платформа за развлекателно съдържание, която се готви да разклати сериозно силните позиции на хегемона в бранша Netflix. Интернет-сайтът влага почти двойно повече средства в продуцирането на оригинално авторско съдържание през новата 2022-а година в сравнение с основния си конкурент на пазара. Наскоро 6-ма от най-известните турски актьори и актриси сключиха договори с компанията за участие в нейни нови проекти.

Джан Яман ("Любов на инат", "Горчиво и сладко" и "Свободен дух"), Елчин Сангу ("С Русия в сърцето", "Една любовна история", "Любов под наем" и "Ирония на съдбата"), Демет Йоздемир ("Ягодова любов", "Стая 309", "Свободен дух" и "Домът, в който си роден, е твоята съдба"), Пънар Дениз, Ханде Ерчел ("Слънчеви момичета", "Любовта не разбира от думи" и "Черната перла") и Ибрахим Челиккол ("Черни планини", "Ифет", "Милост", "Черно-бяла любов" и "Домът, в който си роден, е твоята съдба") предстои да се снимат в нови интернет-сериали на Disney Plus през предстоящите години. Те са подписали ексклузивни договори с новия интернационален гигант в сферата на дигиталното развлекателно съдържание. 

По-рано с Disney Plus се договориха няколко други турски звезди - Бурак Дениз, Керем Бюрсин, Енгин Акюрек, Ирем Хелваджъоулу и Халит Ергенч.

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.