Кой ще бъде екранният баща на Чаатай Улусой в новия му сериал?

Запълва се актьорският състав на новия сериал "Нагиздено плашило" (Süslü Korkuluk)! Към екипа на новата драма, която ще бъде оглавявана от мега-звездите Чаатай Улусой и Алина Боз и чийто старт предстои тази пролет по турската TV8, се присъединява един от най-известните актьори ветерани в южната ни съседка.


Договор с продуцентската компания, заставаща зад реализацията на "Нагиздено плашило" - OGM Pictures, е подписал Олгун Шимшек. 50-годишният актьор е известен с изявите си в криминалните драми "Мафията не може да управлява света" (Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz) и "Рамо" (Ramo). В "Süslü Korkuluk" той ще се превъплъти в образа на бащата на героя на Чаатай Улусой. Освен Олгун, към каста на новия проект наскоро се присъедини и Фатих Артман


Известен е и режисьорът
, който ще снима "Нагиздено плашило" - това е нашумелият през последните години майстор на камерата Джем Карджъ, работил до момента по режисурите на успешни заглавия като "Песента на живота" (Hayat Şarkısı), "Гюлпери" (Gülperi), "Вятърничав" (Hercai) и "Червена стая" (Kırmızı Oda). 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.