Хазал Филиз Кючюккьосе и Неджат Ишлер си партнират в нов филм

Хазал Филиз Кючюккьосе
ще изненада многобройните си почитатели с нова професионална изява през новата 2022-а година! Актрисата, известна в България с ролите си в хитовете "Морска звезда" (Deniz Yıldızı), "Прости ми" (Beni Affet) и "Черна любов" (Kara Sevda), предстои да се снима в нов игрален филм


33-годишната Хазал е подписала договор с продуцентска компания Ay Yapım за участие във втората част от дългометражната лента "10-те дни на лошия човек" (Kötü Adamın 10 Günü). В оригиналната турска продукция на интернет-платформата за развлекателно съдържание Netflix Кючюккьосе ще изиграе ролята на Букет, партнирайки си с Неджат Ишлер. Интернет-филмът, който ще се състои от общо 3 части, разказва необикновената история на прокурор, който след повратен момент в живота си сменя ракурса на 360 градуса и става престъпник. В първата част на "10-те дни на лошия човек" участие взеха Баръш Калай, Есра Ронабар, Нур Феттахоулу и Ръза Коджаоулу. 


Напомняме, че последната актьорска изява на Хазал Филиз Кючюккьосе бе в провалилата се драма отпреди две години "Виелица" (Zemheri)

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.