Коя ще е екранната партньорка на Толга Саръташ в новия му сериал?

Толга Саръташ
предстои да изненада милионите си почитатели по целия свят с роля в нов сериал през новата 2022-а година! Както информирахме по-рано, турският актьор, ползващ се с международна слава, ще оглави нова драма със заглавие "Баща" (Baba). Известна е актрисата, с която Толга ще си партнира.


Берил Позам
е актрисата, която ще изиграе главната женска роля в новия сериал "Баща". Тя е сключила договор с продуцентската компания доайен Ay Yapım, заставаща зад реализацията му, за участие в нея. 27-годишната Берил бе забелязана за първи път от широката аудитория през 2019-а година, когато се снима в романтичната комедия "Любов на показ" (Afili Aşk). През изминалата 2021-а пък Позам взе участие в провалилите се заглавия "Скорпион" (Akrep) и "Островна приказка" (Ada Masalı)

Тук е мястото да отбележим, че "Баща" е новото променено заглавие на проекта, обявен първоначално като "Неочаквано една нощ" (Bir Gece Ansızın). Сериалът ще направи премиерата си тази пролет в ефира на турската ShowTV. Освен Толга Саръташ и Берил Позам, в него с ключова роля ще видим още Халюк Билгинер

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.