Нихан Бююкаач - с нова роля и с развод

Една от най-разпознаваемите турски актриси Нихан Бююкаач стартира новата 2022-а година динамично и в професионален, и в личен план - с нова роля и с развод. В кой нов сериал ще се снима и защо слага край на дългогодишния си брак?


40-годишната Нихан, позната на българските зрители с ролите си в сериалите "Великолепният век" (Muhteşem Yüzyıl) и "Искрите на отмъщението" (Cesur ve Güzel), ще вземе участие в новия проект с работно заглавие "Пътьом към училище" (Okul Yolunda). Той ще бъде продуциран от компания Koliba Film и ще направи премиерата си тази пролет в ефира на турската ATV. В "Пътьом към училище" Бююкаач ще си партнира с не по-малко популярния си колега Фатих Ал


Друга новост около Нихан Бююкаач идва от личния ѝ живот. Актрисата, снимала се за последно в летния сериал "Островна приказка" (Ada Masalı), е решила да сложи край на 13-годишната си връзка със съпруга си Бурак Шентюрк. Двамата предстои да се разведат по взаимно съгласие. Причината за разпадането на семейството им не е известна. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.