Дилара Аксюек във връзка с най-големия турски бизнесмен?

Преди седмица името на Дилара Аксюек бе замесено в спекулации за интимни отношения с един от най-големите бизнесмени в Турция. Известната в България актриса от "Милост" (Merhamet), "Великолепният век: Кьосем" (Muhteşem Yüzyıl Kösem) и "Завинаги" (İstanbullu Gelin) бе заснета от папараци в компанията на самия Хакан Сабанджъ.


34-годишната Дилара и 30-годишният Хакан, който е наследник на Йомер и Арзу Сабанджъ - доайени и международно признати турски бизнесмени, управляващи корабостроителния холдинг Densa, бяха забелязани заедно на излизане от вървежно нощно заведение в истанбулския квартал Джихангир, където по-рано отпразнуваха рождения ден на свой общ приятел. На въпросите дали имат връзка, отправени им от страна на журналистите, Аксюек и Сабанджъ отговориха лаконично с: "Не, нямаме такива отношения, просто приятели сме". 

Напомняме, че последните професионални изяви на Дилара Аксюек на телевизионния екран в южната ни съседка бяха в сериалите от 2021 г. "Повреда" (Arıza) и "Основен проблем" (Baş Belası)

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.