Нилпери Шахинкая е с коронавирус

Пореден случай на турска звезда, заразена с коронавирус! Нилпери Шахинкая, позната на българските зрители с ролите си в хитовете "Морска звезда" (Deniz Yıldızı), "Времето лети" (Öyle Bir Geçer Zaman Ki), "Сезонът на черешите" (Kiraz Mevsimi) и "Сърцето на града" (Bu Şehir Arkandan Gelecek), е дала положителна проба за COVID-19.

33-годишната Нилпери се е заразила с коронавирус от гримьор, с когото е била в контакт на снимачната площадка на нов проект с нейно участие на дигиталната платформа за развлекателно съдържание beIN Connect. Според вътрешни източници въпросният гримьор е знаел, че е болен, но  въпреки това е посещавал работното си място и е изпълнявал задълженията си по настояване на продуцента си, който го уверил, че ще запази информазията з
а заразяването му в тайна. Инфектираната Шахинкая и колегите ѝ се канят да заведат колективно дело срещу въпросния продуцент, изложил здравето на всички на риск с постъпката си.


Напомняме, че последната изява на телевизионния екран на Нилпери Шахинкая в Турция бе в предния четвърти сезон на драмата "Опасно изкушение" (Yasak Elma). Заразяването ѝ с коронавирус идва четири месеца след поставянето на втората ѝ доза ваксина през август. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.