Дилян Чичек Дениз се сгоди

Дилян Чичек Дениз се сгоди!
Изключително популярната млада турска актриса, добила слава след участията си в сериали като "Слънчеви момичета" (Güneşin Kızları), "Приказка за Бодрум" (Bodrum Masalı) и "Пропаст" (Çukur), получи предложение за брак от възлюбения си.


26-годишната Дилян, снимала се за последно в драмата "Пламъци" (Alev Alev), е чула въпросът: "Ще се омъжиш ли за мен?", на необичайно място - насред един от големите мостове над Босфора, свързащи европейската и азиатската част на Истанбул. Изборът на мястото бил направен от исланския режисьор Тор Севарсон със замисъл - той идва от Европа, а възлюбената му актриса от Азия. След като му дала завеното "Да!", Дилян и Тор отпразнували повода в заведение в истанбулския квартал Арнавуткьой. 

"Тор ме хвана напълно неподготвена. Много съм щастлива, още съм под въздействие на първоначалния шок. Предложи ми брак насред моста!", сподели Дилян Чичек Дениз по-късно пред журналисти. Тя уточни, че двамата с годеника ѝ все още не са избрали дата за сватбата си, но най-вероятно тя ще се състои през предстоящото лято. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.