"Домът, в който си роден, е твоята съдба" - от януари по Диема Фемили

Нов турски сериал стартира в българския ефир в първите дни на новата 2022-а година! Психологическата драма "Домът, в който си роден, е твоята съдба" (Doğduğun Ev Kaderindir) ще направи премиерата си у нас на 5-ти януари (сряда), като ще се излъчва всяка делнична вечер в часовия пояс между 22.00 и 23.00 часа по Диема Фемили. Тя ще замести приключващата ден по-рано - на 4-ти януари (вторник), поредица "Вятърничав" (Hercai). 

"Домът, в който си роден, е твоята съдба" започва излъчването си в южната ни съседка Турция на 25 декември 2019 г. Позиционира се всяка сряда вечер в prime-time-a на турския канал TV8. Състои се от два сезона и 43 оригинални двучасови епизода (138 в интернационален вариант от по 45 минути), завършвайки на 12 май 2021 г. Продуцентската компания, реализирала сериала, е OGM Pictures. Режисьор е Чааръ Байрак, а сценаристи са Ейлем Джанполат и Сема Ергенекон. Сюжетът е вдъхновен от романа "Момичето на прозореца" (Camdaki Kız) на известната турска психиатърка д-р Гюлсерен Будайъджъоулу. В актьорския състав са Демет Йоздемир ("Ягодова любо", "Стая 309" и "Свободен дух"), Ибрахим Челиккол ("Ифет", "Черни планини", "Милост" и "Черно-бяла любов"), Енгин Йозтюрк ("Пепел от рози", "Великолепният век" и "Висше общество"), Зюхал Генджер, Сенан Кара, Елиф Сьонмез ("Гордата Аси", "Край или начало", "Справедливостта на Кара" и "Черната перла"), Хюлия Дуяр ("Огнено сърце" и "Черната роза"), Фатих Койуноулу ("Завинаги"), Хакан Салънмъш, Гюлджан Арслан ("Момичето, което обичах" и "Великолепният век: Кьосем"), Ебру Джюндюбейоулу, Хелин Кандемир, Енгин Хепилери ("Огнено сърце" и "Отмъщението") и други. 

В основата на сюжетното развитие на новия сериал стои Зейнеп (Демет Йоздемир) - млада жена, завършила право и успешно практикуваща професията на адвокат. Тя е израснала и възпитана във влиятелно семейство, а днес е омъжена за мъж от висшето общество. Миналото ѝ обаче е далеч по-тъмно... Биологичните ѝ родители са бедни, като баща ѝ и брат ѝ дори умират от невъзможност за лечение на заболяванията си. Така докато Зейнеп е още малка, майка ѝ я поверява на грижите на семейството, за което работи като прислужница и което не може да има деца. Осиновителите на Зейнеп я отглеждат като писано яйце и не я лишават от нищо, но въпреки че от раздялата с истинското ѝ семейство минават много години, тя така и не се чувства напълно на мястото си. Животът на вече установилата самостоятелно живота си Зейнеп се променя коренно, когато остарялата ѝ родна майка решава отново да потърси контакт с нея... 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.