"Турски награди 2021": най-добрият сериал, излъчен в България през годината, е "Черно-бяла любов"

Здравейте, приятели! Петък е, 17 декември, и е време да обявим резултатите от гласуването към последната четиринадесета категория в тазгодишното издание на класацията ни "Турски награди" - за най-добър сериал, излъчен в България. След едноседмичен вот, в който своя вот глас дадоха над 200 анонимни потребители, е ясен големият победител. Кой е той - научаваме заедно сега!

Най-добрият сериал, излъчен в България през 2021 г., е "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk)! За драмата, излъчваща се всеки делничен ден от 12.30 часа по НоваТВ, своя вот дадоха 23.15% от всички, включили се в гласуването.
На второ място читателите на СЕРИАЛИ в България поставиха "Безмилостен град" (Zalim İstanbul). За драмата, която гледахме през първата половина на 2021-а в prime-time-a на БТВ, гласуваха 16.67%. 
С бронз трета финишира драмата "Опасно изкушение" (Yasak Elma), ротираща се всяка делнична вечер от 20.00 часа по БТВ. За нея гласуваха 13.89%. 

Да научим и останалите резултати! На четвърто място с 13.43% поставихте медицинската драма "Доктор чудо" (Mucize Doktor). Драмата "Вятърничав" (Hercai) заема шеста позиция с 11.57%. "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler) е шести с 10.19%. "Не пускай ръката ми" (Elimi Bırakma) е на седмо място с 4.63%. Девети е "Мерием" (Meryem) с 3.24%. Десети е "Нашата история" (Bizim Hikaye) с 2.31%. И последна единадесета е "Не ме оставяй" (Beni Bırakma) с 0.93%.

ТОВА БЕШЕ ВСИЧКО ОТ "ТУРСКИ НАГРАДИ" ЗА 2021-А ГОДИНА! БЛАГОДАРИМ НА ВСИЧКИ ХИЛЯДИ ЧИТАТЕЛИ, ВКЛЮЧИЛИ СЕ В ГЛАСУВАНИЯТА КЪМ 14-ТЕ КАТЕГОРИИ ПРЕЗ ИЗМИНАЛИТЕ ТРИ МЕСЕЦА! В ШЕСТ КАТЕГОРИИ ПОБЕДИТЕЛ Е РОМАНТИЧНАТА КОМЕДИЯ "ЛЮБОВ, ЛОГИКА, ОТМЪЩЕНИЕ" (AŞK MANTIK İNTİKAM), А В ТРИ - ДРАМАТА "СЪД" (YARGI). ЗА ВТОРА ПОРЕДНА ГОДИНА FOX Е ИЗЯВЕН ПОБЕДИТЕЛ, ПЕЧЕЛЕЙКИ СЪС СВОИТЕ СЕРИАЛИ И АКТЬОРИ В ОБЩО 8 КАТЕГОРИИ, СЛЕДВАНА ОТ KANALD В 4 И SHOWTV В 1. ОЧАКВАЙТЕ НИ ОТНОВО ПРЕЗ 2022-А ГОДИНА! :)

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.