"Турски награди 2021": най-добрият актьор за годината е Каан Урганджъоулу

Здравейте, приятели! Петък е, 10 декември, и е време да обявим резултатите от гласуването към тринадесетата категория в тазгодишното издание на класацията ни "Турски награди" - за най-добър актьор. След едноседмичен вот, в който своя вот глас дадоха близо 200 анонимни потребители, е ясен големият победител. Кой е той - научаваме заедно сега!

Най-добрият актьор за 2021 г. е Каан Урганджъоулу! За изпълнителя на главната мъжка роля в "Съд" (Yargı) своя вот дадоха 22.29% от всички, включили се в гласуването.
На второ място читателите на СЕРИАЛИ в България поставиха Илхан Шен. За актьора, оглавяващ романтичната комедия "Любов, логика, отмъщение" (Aşk Mantık İntikam), гласуваха 12.65%. 
С бронз трети финишира Чаалар Ертуурул за ролята си в "Разузнаване" (Teşkilat), за когото през изминалата една седмица гласуваха 10.24%. 

Ето и останалите резултати: на четвърто място поставихте Алп Навруз от "Островна приказка" (Ada Masalı) с 9.64%. Бурак Дениз от "Човекът от Варосия" (Maraşlı) заема пета позиция с 9.04%. Шести е Гьокхан Алкан от "Сърдечна рана" (Kalp Yarası) със 7.23%. На седмо място е Ибрахим Челиккол от "Имало едно време в Чукурова" (Bir Zamanlar Çukurova) с 6.63%. Осмата позиция е заета от Алперен Дуймаз от "Последно лято" (Son Yaz) с 5.42%. Девети е Салих Бадемджи от "Лъжец" (Yalancı) с 4.22%. Десетото място е заето от Енгин Йозтюрк от "Родният ти дом е твоята съдба" (Doğduğun Ev Kaderindir) и Айтач Шашмаз от "Игра на късмет" (Baht Oyunu) с по 3.61%. Джелил Налчакан от "Братята ми" (Kardeşlerim) заема единадесета позиция с 2.41%. Дванадесети е Йозджан Дениз от "Чаках те дълго" (Seni Çok Bekledim) с 1.81%. Мерт Фърат от "Изкупление" (Kefaret) е тринадесети с 1.20%. И последни с по 0% са Улаш Туна Астепе от "Барбаросите" (Barbaroslar), Феяз Шерифоулу от "Момичето на прозореца" (Camdaki Kız) и Сарп Аккая от "Всичко за брака" (Evlilik Hakkında Her Şey). 


ЗАПОЧВА ГЛАСУВАНЕТО КЪМ ПОСЛЕДНАТА ЧЕТИРИНАДЕСЕТА КАТЕГОРИЯ В "ТУРСКИ НАГРАДИ 2021" - ЗА НАЙ-ДОБЪР ТУРСКИ СЕРИАЛ, ИЗЛЪЧЕН В БЪЛГАРИЯ, НА ГОДИНАТА! МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТОЗИ СРЕД НОМИНИРАНИТЕ - "БЕЗМИЛОСТЕН ГРАД" (ZALİM İSTANBUL), "ОПАСНО ИЗКУШЕНИЕ" (YASAK ELMA), "МАЛКИ УБИЙСТВА" (UFAK TEFEK CİNAYETLER), "ДОКТОР ЧУДО" (MUCİZE DOKTOR), "МЕРИЕМ" (MERYEM), "ЧЕРНО-БЯЛА ЛЮБОВ" (SİYAH BEYAZ AŞK), "НЕ МЕ ОСТАВЯЙ" (BENİ BIRAKMA), "ВЯТЪРНИЧАВ" (HERCAİ), "НАШАТА ИСТОРИЯ" (BİZİM HİKAYE) И "НЕ ПУСКАЙ РЪКАТА МИ" (ELİMİ BIRAKMA), КОЙТО СПОРЕД ВАС ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛИ, ДО СЛЕДВАЩИЯ ПЕТЪК, 17 ДЕКЕМВРИ! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!! 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.