"Турски награди 2021": най-добрата актриса за годината е Пънар Дениз

Здравейте, приятели! Петък е, 3 декември, и е време да обявим резултатите от гласуването към дванадесетата категория в тазгодишното издание на класацията ни "Турски награди" - за най-добра актриса. След едноседмичен вот, в който своя вот глас дадоха близо 200 анонимни потребители, е ясна голямата победителка. Коя е тя - научаваме заедно сега!

Най-добрата актриса за 2021 г. е Пънар Дениз! За екранната Джейлин от съдебната драма "Съд" (Yargı) своя вот дадоха 21.13% от всички, включили се в гласуването.
На второ място читателите на СЕРИАЛИ в България поставиха Бурджу Бириджик. За красавицата, оглавяваща "Момичето на прозореца" (Camdaki Kız) в образа на Налян, гласуваха 14.95%. 
С бронз трета финишира Бурджу Йозберк за ролята си на Есра в "Любов, логика, отмъщение" (Aşk Mantık İntikam), за която през изминалата една седмица гласуваха 14.43%.

Да научим и останалите резултати! На четвърто място класирахте Гьокче Бахадър от "Всичко за брака" (Evlilik Hakkında Her Şey) с 13.40%. Петата позиция е заета от Алина Боз от "Човекът от Варосия" (Maraşlı) с 8.25%. Шеста е Айча Айшин Туран от "Островна приказка" (Ada Masalı) с 5.67%. На седмо място се класира Дениз Байсал от "Разузнаване" (Teşkilat) с 5.15%. Осмата позиция с 3.61% подкрепа е за Джемре Байсел от "Игра на късмет" (Baht Oyunu). На девето място се класират Ямур Танръсевсин от "Сърдечна рана" (Kalp Yarası) и Туба Бююкюстюн от "Дъщерята на посланика" (Sefirin Kızı) с по 3.09%. Десета е Хафсанур Санджактутан от "Последно лято" (Son Yaz) с 2.06%; единадесети са Нургюл Йешилчай от "Изкупление" (Kefaret) и Илайда Алишан от "Невинност" (Masumiyet) с по 1.55; дванадесети са Ирем Хелваджъоулу от "Основен проблем" (Baş Belası) и Демет Евгар от "Пламъци" (Alev Alev) с по 1.03%; и последна тринадесета е Бурчин Терзиоулу от "Лъжец" (Yalancı) с 0% подкрепа.


ЗАПОЧВА ГЛАСУВАНЕТО КЪМ ТРИНАДЕСЕТАТА КАТЕГОРИЯ В "ТУРСКИ НАГРАДИ 2021" - ЗА НАЙ-ДОБЪР АКТЬОР НА ГОДИНАТА! МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТОЗИ СРЕД НОМИНИРАНИТЕ - БУРАК ДЕНИЗ ОТ "ЧОВЕКЪТ ОТ ВАРОСИЯ" (MARAŞLI), ГЬОКХАН АЛКАН ОТ "СЪРДЕЧНА РАНА" (KALP YARASI), САРП АККАЯ ОТ "ВСИЧКО ЗА БРАКА" (EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY), АЛП НАВРУЗ ОТ "ОСТРОВНА ПРИКАЗКА" (ADA MASALI), АЙТАЧ ШАШМАЗ ОТ "ИГРА НА КЪСМЕТ" (BAHT OYUNU), ЕНГИН ЙОЗТЮРК ОТ "РОДНИЯТ ТИ ДОМ Е ТВОЯТА СЪДБА" (DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR), ФЕЯЗ ШЕРИФОУЛУ ОТ "МОМИЧЕТО НА ПРОЗОРЕЦА" (CAMDAKİ KIZ), ИБРАХИМ ЧЕЛИККОЛ ОТ "ИМАЛО ЕДНО ВРЕМЕ В ЧУКУРОВА" (BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA), УЛАШ ТУНА АСТЕПЕ ОТ "БАРБАРОСИТЕ" (BARBAROSLAR), ИЛХАН ШЕН ОТ "ЛЮБОВ, ЛОГИКА, ОТМЪЩЕНИЕ" (AŞK MANTIK İNTİKAM), АЛПЕРЕН ДУЙМАЗ ОТ "ПОСЛЕДНО ЛЯТО" (SON YAZ), ЙОЗДЖАН ДЕНИЗ ОТ "ЧАКАХ ТЕ ДЪЛГО" (SENİ ÇOK BEKLEDİM), САЛИХ БАДЕМДЖИ ОТ "ЛЪЖЕЦ" (YALANCI), ДЖЕЛИЛ НАЛЧАКАН ОТ "БРАТЯТА МИ" (KARDEŞLERİM), ЧААЛАР ЕРТУУРУЛ ОТ "РАЗУЗНАВАНЕ" (TEŞKİLAT), КААН УРГАНДЖЪОУЛУ ОТ "СЪД" (YARGI) И МЕРТ ФЪРАТ ОТ "ИЗКУПЛЕНИЕ" (KEFARET), КОЙТО СПОРЕД ВАС ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛИ, ДО СЛЕДВАЩИЯ ПЕТЪК, 10 ДЕКЕМВРИ! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!! 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.