Всичко за новия сериал "Легенда" (Destan)

Утре, 23 ноември, в Турция започва новият исторически сериал "Легенда" (Destan). Той ще се излъчва всяка вторник вечер след 20.00 часа в prime-time-а на турската ATV. Всичко, което трябва да знаете за него, намирате в следващите редове.

Bozdağ Film е продуцентската компания, заставаща зад реализацията на "Легенда". На режисьорския стол застава Емир Халилзаде. Сценарият пък е поверен на Нехир Ердем и Айше Ферда Ерйълмаз

Главните роли в "Destan" изпълняват Ебру Шахин ("Завинаги", "Опасно изкушение" и "Вятърничав") и Едип Тепели. Актьорският състав на сериала се допълва от Селим Байрактар ("Великолепният век" и "Малки убийства"), Дениз Барут ("Изгубени години" и "Сезони на любовта"), Теоман Кумбараджъбашъ ("1001 нощ", "Щастливи заедно" и "Слънчеви момичета"), Ипек Карапънар ("Малки тайни"), Канболат Гьоркем Арслан, Бурак Тозкопаран ("Твоят мой живот"), Елиф Доан ("Любовта не разбира от думи"), Бурак Берак Акгюл, Ахмет Олгун Сюнеар, Бусе Мерал, Еджем Сена Байър, Есра Кълъч ("Чучулигата" и "Вътрешен човек"), Билги Айдоумуш, Мелтем Памиртан, Еврен Ерлер и други.

Сюжетът в сериала ще се развива през 8. век, представяйки тогавашния живот в Средна Азия. На площ от 20 хил. кв. м. бяха построени автентични за историческата епоха дворци и градини, в които ще се развива историята. Площ от 4,5 хил. кв. м. заемат само вътрешните помещения в сараите, а от 15 хил. кв. м. - палаткови лагери. Строежът на декорите е продължил 6 месеца, като в него са участвали близо 300 души. Актьорите са получили обучения по стрелба, езда и работа с мечове. Ушити са общо 125 костюма, набавени са и общо 5300 аксесоари, пособия, оръжия и предмети. Само в заснемането на първия епизод от сериала са участвали общо 4500 статисти. 

ВИЖТЕ ПЪРВИТЕ ТРЕЙЛЪРИ И СНИМКИ КЪМ СЕРИАЛА ПО-ДОЛУ!













Няма коментари:

Предоставено от Blogger.