Хафсанур Санджактутан в новия сериал с Толга Саръташ?

Хафсанур Санджактутан
е една от изгряващите звезди в турската кино индустрия през последните две години. През 2019-а тя оглави "Разплакваща любов" (Aşk Ağlatır), а през настоящата 2021-а - "Последно лято" (Son Yaz), събирайки голямо внимание върху себе си с таланта си. Наскоро ѝ бе предложено да вземе участие в нов сериал. Кой е той?

21-годишната Хафсанур е получила предложение от продуцентска компания Ay Yapım да се снима в новия ѝ проект с работно заглавие "Неочаквано една нощ" (Bir Gece Ansızın). Както информирахме по-рано, той ще бъде оглавен от Толга Саръташ ("Слънчеви момичета"). Първоначално бе обявено, че сериалът ще се излъчва по турската FOX, но впоследствие премина в редиците на ShowTV

Хафсанур Санджактутан наскоро коментира изтеклата в медийното пространство информация за завръщането ѝ на екран със следните думи: "Все още нищо не е официално, в момента чета сценария". Важно е да се отбележи, че ако тя приеме да се снима в "Неочаквано една нощ", тя няма да играе екранната партньорка на Толга Саръташ, а сестра на неговия герой.

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.