Всичко за новия сериал "Игра на съдбата"

"Игра на съдбата" (Kaderimin Oyunu)
е заглавието на новия сериал, започващ в Турция. Премиерата му е насрочена за 3 декември, а ротацията му ще се осъществява всяка петъчна вечер след 20.00 часа в prime-time-a на StarTV. Всичко, което трябва да знаете за него, намирате в настоящия материал.

Зад реализацията на "Игра на съдбата" застава продуцентската компания NGM Medya с продуцент Назлъ Хептюрк. На режисьорския стол застава Емре Кабакушак. Сценарият пък е поверен на Гюл Абус Семерджи

Главните роли в "Kaderimin Oyunu" ще изпълняват Йойкю Карайел ("Север-Юг" и "Великолепният век: Кьосем"), Акън Акъньозю ("Вятърничав"), Сарп Апак ("Мечтатели") и Мерич Арал ("Кварталът на богатите" и "Висше общество"). Актьорският състав на сериала се допълва от Есра Дерманджъоулу ("Пепел от рози" и "Великолепният век: Кьосем"), Мюфит Каяджан ("Времето лети" и "Искрите на отмъщението"), Юлкю Дуру ("Готова на всичко"), Каан Чакър ("Завинаги"), Ъраз Акчам, Йълдъръм Йозджан, Йешим Гюл Онур Билге, Айча Коптур и други. 

Асие (Йойкю Карайел) е самотна майка на две деца, отдала целия си живот на тяхното щастие. Злополука, сполетяваща дъщеря ѝ Нергис, обаче прави битието им непосилно трудно. Като по чудо на помощ се явява напълно непознатият и влиятелен бизнесмен Махир (Акън Акъньозю), който проявява човечност към страдащото семейство и го приютява в имението си. Вместо спасение обаче, Асие и децата ѝ се оказват в епицентъра на нова война, поемайки по път без шанс за връщане назад. 

ВИЖТЕ ПЪРВИТЕ ТРЕЙЛЪРИ И СНИМКИ ОТ СЕРИАЛА ПО-ДОЛУ!








Няма коментари:

Предоставено от Blogger.