Бюшра Девели е новата екранна партньорка на Алперен Дуймаз

Както информирахме по-рано, Алперен Дуймаз предстои да изненада многобройните си фенове с нова роля. Актьорът ще оглави новия интернет-сериал "Ако мъжът обича" (Erkek Severse), който ще се излъчва на дигиталната платформа за развлекателно съдържание beIN Connect. Коя актриса ще му партнира?


Към каста на "Ако мъжът обича" наскоро се присъедини младата актриса Бюшра Девели. Тя е позната на българските зрители с ролята си в психо-трилъра "Божествено" (Fi), излъчил се в национален ефир през изминалата 2020 г. В "Erkek Severse" 28-годишната Бюшра ще вдъхне живот на главната героиня - разведена жена, грижеща се сама за двете си деца. Любопитно е, че Алперен Дуймаз и Девели вече са си партнирали веднъж през 2015 г. в "Сладки малки лъжкини". 

Напомняме, че последната изява на Бюшра Девели бе във фентъзито "Нападател" (Akıncı). Тя е позната в Турция още с ролите си в "Сладки малки лъжкини" (Tatlı Küçük Yalancılar), "Сладко отмъщение" (Tatlı İntikam) и "Мехмед, завоевателя" (Mehmed Bir Cihan Fatihi). 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.